Pizza...mmmm!

..Jodå, läkarbesöken gick bra. Jonas läkare sa, att om en läkare som inte visste om, att Jonas är transplanterad skulle titta på provsvaren så skulle han tro att Jonas vore en helt vanlig, frisk 20-åring med båda sina njurar i behåll!
Kan det bli bättre än så?? Han tog blodtrycket, för han tyckte att nån undersökning måste han väl göra när vi åkt så långt i värmen...det var helt perfekt det med.

På hemvägen stannade vi till på "macken" i S-köping och köpte varsin korv med bröd..inte så dumt faktiskt. Vi var hemma straxt efter fem.

 Halv sex åkte vi till sjön för ett kvällsdopp, men idag badade inte jag. Jag låg och slappade lite, det var skönt det med.
Nu ska jag gå ut och vattna mina stackars blommor, det förslår nästan inte att vattna,men jag försöker att hålla dom vid liv.


När jag har vattnat ska jag åka och köpa pizza till familjen,(en gång i månaden brukar det bli), sen ska jag sjunka ner i soffan och titta på Morden i Midsomer.

Nu ser familjen på Allsång på Skansen (jag blir lika trött av Anders Lundin, som av Lotta Engberg), så nu går jag ut och vattnar......vem vet, kanske jag stöter på igelkotten ute, nu när det börjar bli lite svalare.
 Tjing Tjong Karamellstång!!

Oväntat besök...

Igår kväll, vid 22.30-tiden fick vi oväntat besök!! Affe satt utanför och ropade på mig. Kolla, visst är "den" gullig.
Både Affe o Jocke klappade den, och "den" satt villigt kvar. Det ska bli spännande att se om den kommer ikväll också!




Idag ska Affe Jonas och jag till Norrköping. Affe ska till ortopeden, Jonas på läkarbesök på njurenheten,
och för en gångs skull kan vi åka med en bil. Jonas har sin tid 13.30, Alfons 15.00. Det bli lagom med en fika där emellan!
Tjing Tjong Karamellstång!!

Äntligen....

Tänk er att inte kunna bada på över tre sommrar, varken i havet, sjön,bassäng eller pool.oavsett hur varmt det är både på land och i vattnet. Du får bara duscha......
Men nu får Jonas säga "fjärde gången gillt! Han tyckte det var SÅ skönt, han tom doppade hela huvudet!
Och flyter gör han fast han inte kan simma, han har en alldeles egen simteknik. Det blev ett kvällsdopp.
Nu ska jag gå ut o vattna, medan dom andra ser på Lotta Engberg(för hurtig, jag blir trött bara jag hör henne!).

Guuuuud såååå SKÖÖÖÖNNT!!!

Innan ni säger "gud vilken blekfis" så ska ni veta att om man som Jonas äter imundämpande medicin (för att förhindra den egna kroppen att stöta bort det nya organet) så ökar risken för cancer om man vistas för mycket i värsta solgasset.
 Det är därför det är så skönt med kvällsbad, för då kan även Jonas få njuta av solvärmen .
Ha´det bra alla soldyrkare, alla på sitt eget sätt!!

Prämiär!

Ännu en dag med sol och bad, och i dag badade t.o.m Jag!



Nu är det tajm att sussa..Najti Bajti!!!

Klantskallar!

I går var en skön dag. Vi kastade loss från Sandvikeberget. När vi var jämsides med "Limpan" kom Affe på att han glömt snuset i bilen, så det var bara att vända och hämta det.(Vad gör man inte för husfridens skull?)Ungarna parkerade i fören, kan någon gissa vilken film dom spelade upp för oss?


...iväg igen. Denna gång glömde vi inget. Vi gick in bakom Ormön och gjorde fast vid ett berg.Joel och Hanna badade, men Max kom inte i helt o hållet. (Hanna o Max är två av storebrorsans barn.)

Joel tog till-och-med en liten simtur.(Vikingablod?)




Jag badade också, fast inte så mycket...


Vi var tillbaka vid bryggan vid halv sex,när vi packat ur och stuvat  in i bilarna, skulle jag rulla en giftpinne och suga i mej innan vi drog till mormor för att äta middag. Jag röker aldrig i bilen så jag ställde "rullburken" på bakluckan sålänge.........
..så hoppade vi in och åkte till Teglis.
 När man ska ut på Grytsvägen måste man korsa den mitt i värsta kurvan, så när det var "klart" drog jag järnet" över...det gjorde min burk också. Ingen tobak, inga hylsor..men rullapparaten höll som tur var.
Är det inte det ena, så är det det andra, sa kärringen när hon fick näsblod!!
Idag åker vi till Fåfallasjön, där finns lite skugga för Jonas och förhoppningsvis är det lite varmare i vattnet. Tjing Tjong Karamellstång!


Gungeligung!!

Har varit ute och tuffat båt hela dagen,hjärnan gungar (mer än vanligt). Återkommer imorgon när hjärnkontoret stabiliserat sig!? Kram till alla människor!!

"Flytetyget"..

16.05....Vilket väder, det är nästan för bra för att vara sant.
Igår kom Joel äntligen hem. Grannbarnen är här och leker (kollar på när Joel spelar x-box) med Joakim. 
På fm bakade Jonas och jag exprimentkaka. Den här gången blev det tigersocker-kaka...vi smälte choklad ihop med kokosfett...hälde det överst i formen och rörde till det lite...den blev faktiskt ätbar.
Kära lilla Lillebror..ska det vara så svårt att erkänna att du är ganska impad av att en dinosarie som jag, klarar av detta!!
Fast du är kanske som jag: Antingen har du rätt, eller också har du rätt.....Har jag rätt??

Nu börjar det bli hög tid att börja fundera ut vad vi ska äta idag,  tror det blir grillat av något slag...marinerad dinosarie, kanske...
.....Nej, det blir grillad kyckling o potatissallad istället. Imorgon bär det iväg ut på det stora världshavet "Valdemarsviken", det kommer att bli kanonfint. Affe, jag Joel, Jonas och storebrorsans barn Hanna o Max.

Jocke vägrar fortfarande att sätta sin fot på "flytetyget". Han ska vara hos mormor o morfar. Nu ska jag göra kycklingsallad till i morgon! Ha´det så skönt i solen, alla glada människor...och alla ni andra också!!
            
Man kan ha ganska kul med köpebröd också!!!!!!!!


Världspressen,HA!!

10.25...Nu ska jag iväg o se om det är mycket folk i Viken. Det är invigning av Liedholms Cupen o avteckning av samme mans minnesbyst....så idag blir det inget Honky Tonk på Radio Wix.
Återkommer senare med en rapport!
12.07..Så här ser han ut,Nisse. Förevigad , föralltid. Nu slog jag allt värdspressen med hästlängder.
Härmed publiceras den första bilden på Nils Liedholm..(kanske).
Nu väntar solen på Mig!!



Det var väldigt mycket folk på "byn" idag!!



Dammråttor??

Det "värsta med detta underbara  väder är att det gror igen inomhus, så idag får jag väl ägna lite tid till plock o tvätt o städning. Det är märkligt, att fast jag kör minst en tvättmaskin om dagen, så är tvättkorgen ändå alltid full...visst är det konstigt?
19.30- Det blev en fantastisk dag igen, det är bara att be de högre makterna att det håller i sig, så kanske man kan bada i havet snart. Jag ringde till sonen som är hos en kompis i Näs, nu i kväll, dom hade badat i yxningen, och påstod att det var +120 c!!
 Han har inte hört av sig sen han åkte i torsdags, och nu kunde jag inte hålla mej längre. Jag vill gärna ha´koll på läget, men måste väl släppa lite på tyglarna, han fyller ju 18 i augusti (HJÄLP)!!!
Nu ska jag kolla lite på tv:n Sen får jag väl gå ut och vattna lite . Det är det värsta med blomsterprakten...allt vattenbärande!
Tjing Tjong Karamellstång

Two millions!

06.23.....Undrar om vädret ska bli lika härligt som i går? Rensade ogräs i går, letade fram mina jordgubbsplantor, dom växer lite här o där, i rabatter o i mellan buskarna. I torsdags var Jonas och jag till VIN för att göra ett njurstatus-prov.Det togs en massa blodprov vid halv nio, sen sprutade dom in en kontrastvätska, efter fyra timmar togs nya prover för att mäta hur mycket av den vätskan som njuren "tagit hand om". Så på något sätt var vi tvugna att fördriva fyra timmar. Vi började med att köpa frukost,sen åkte vi ut en bit utanför "stan". Vi stannade inne på en lummig liten skogsväg,och käkade.
 
Sen skulle vi bara fördriva fyra timmar!  Vi åkte till en gård som säljer växter o blommor. Det var inte svårt att plocka ihop "grönt" för fem hundra spänn!! Vi köpte tagetes...lyckliga lottor...pelagoner...husarknappar...prydnadskål...dahlior...petunior och en röd sak som ser ut som en rävsvans.
Vi köpte också två Million bells för 49 kr. Bra tänkte jag.......om jag planterar dom själv i min ampel, så sparar jag typ 200...Två dagar tog det innan jag (Affe) hittade ampeln under källartrappan!!?
Ibland kan snålheten bedra visheten! Men det blev ganska bra till slut i alla fall.
11.20...Affe är ute i Gryt o jobbar, han är inte Fil.mag.........han är Rör.mok!
Jocke leker med grannpojken, själv ska jag starta diskmaskinen..men inget ont som inte har nåt gott med sig.....jag är nästan alltid ren under naglarna!!!

 
Så här tjusig blev min "milijon plantering"!!






"Kölsvinet"????!

Nu är snart livet som det ska vara, Joakim kom hem i kväll, Jonas har ju varit hemma hela helgen så nu är det bara Joel som fattas. Man skulle kunna tro att Joel är strandsatt på en öde ö, för han har inte hört av sig sen i torsdags fm,(men orka!!!).
Jocke sover nu, Jonas sitter i köket o pusslar. Får se vad morgondagen har i sitt sköte. Kanske vi kollar om "kölsvinet " har överlevt midsommaren. Sambon frågade Jocke om han visste vad kölsvinet är ? Svaret lät inte vänta på sig,
 :- Men, det är ju Du pappa!!
Tänk vad dom vet mycket, mina barn.....

Kameran fick ben???

Vi överlevde i år också! Men min kamera fick ben igår...kanske lika bra det. Men det var väldigt tyst här hemma på kvällen.
Joakim var hos mormor och morfar över natt,hans kusiner var också där (två av dom).
Joel åkte i torsdags fm till en kompis i Näs. Ingen huvudvärk för min del, jag är inte så hård på den fronten...sambon har det lite svårare idag.
Nu ska jag kolla lite bloggar, vad andra folk har haft för sig..Tjing Tjong Karamellstång!!

lite Glamour...

Guuuuud, va´jag är duktig! Ser ni att jag har gjort om min blogg lite? Jag har valt stil på bokstäverna,OCH valt till lite guld-glamour ALLDELES SJÄLV...................

.....sen gjorde "min" gulle-Karina färdigt åt mig.!!

Idag har det varit härligt ute. Jag har hunnit med att handla på fm, det är så konstigt i det här huset för allting tar slut samtidigt, helt plötsligt så finns det varken bröd ,smör ,pålägg eller yogurt.

Vallmon blommar för fullt, dom lyser så vackert. När dom blommat klart finns det nästan inget som ser så skräpigt ut.

På em har jag bärt in ved, lagat mat, diskat, det blev kassler i ugnen, bombarderad med ananas och grädde. (jag gillar att ha grädde i maten).
Nu ska jag titta på miss Marple, hon är rätt kul tycker jag.

. Efter det ska jag hjälpa Jonas att duscha. Han (vi) ska till njurenheten på VIN imorgon, han ska göra ett njurstatusprov som tar 4 timmar. Får se vad vi hittar på för att få tiden att gå!
Jag har för mej att det ligger en handelsträdgård i närheten...det kanske kunde vara något att slå ihjäl tiden med!
Tjing Tjong Karamellstång!!

Mistythess..

Idag är det riktigt skönt ute, men solen vill inte riktigt...det är vad min farmor skulle ha sagt: Det är lite henet på himlen!

Angående Mistythess  fråga, ...naturligtvis har vi gråtit som barn i varandras armar,vi har gråtit i vår ensamhet. Jag har en kompis som istället för att beklaga med blommor, ringde varje dag i tre månaders tid, ända tills jag pratade med henne.
 
Jag svarade inte i telefonen alls första tiden, omvärldens omtanke fick Affe sköta. Men den här vännen gav inte upp, med henne kunde jag älta hela förloppet om och om igen.
 
Det glömmer jag aldrig! Skulle någon vän råka ut för något liknande,  är det bästa ni kan ge..tid och ett öra som orkar lyssna till samma sak tiotusen gånger.

 Nu ska jag pallra mej ut i trädgården och kolla hur det ser ut . Har ni sett den arten som jag är special-säker på att odla??


kaprifol...mmmm...

Vad tycker ni? Blev det mer lättläst, eller blev det för bra?
Det är varmt ute idag, men det blåser nästan halv storm. Väntar på att Leffa och Karinas bänkskiva ska torka nån gång, så dom får datorn på plats.Jag ska ta och starta diskmaskinen ( dvs jag själv) ,alldeles straxt, den är lite trögstartad idag.
Men jag är inte bara mamma och diskmaskin, jag är hushållsassistent också.....eftersom Jonas ingår i detta hushåll, och jag är hans pers. assistent så kan jag väl numera titulera mig som Hushållsassistent?
Var ute i trädgården i går och fotade, så här har vi det omkring oss!

Ser ni det tomt gapande fönstret på över våningen? det är Jonas rum, som jag håller på att "fniska" till lite.
Har målat taket, taklisten halv-vägs målad.
Väggarna har jag skrapat bort alla lager med tapeter på, satt upp fiberväv och målat den vit.....så nu är det bara resten kvar.

Nu har jag flyttat mig i sidled till andra "hörnet" av trädgården.

På den här bilden har jag dragit mig uppåt mot trappan,och siktar på gårdsinfarten.




O.K här har jag vänt mej om ett 1/2 varv. Jag siktar på det ställe jag stod och tog det första kortet, fast vänd "häråt" (Nu blev det knepigt ,eller hur!)
Vi går vidare i guidningen med att spana in min egen händigt  uppgrävda och anlagda rabatt..

Det ser inte så mycket ut för världen just nu..

Kaprifol......mmmmmmmm

Finns det någon underbarare doft än just denna? Jag har upptäckt att den doftar bara på morgonen, och på kvällen.

Om vi har tur ...............

så blir det några druvor i år också!

Jaha, nu är jag på andra sidan huset ..


det här är vår köksutsikt....ni ser mej i högra hörnet.

Nu har jag gått ner, så jag har E22:an i ryggen!

Fortsättning följer....nu ska jag börja med maten. Idag blir det "syckling" och ris, kanske lite grönt också..


Skit Happen´s



Jag fick en fråga från  hur man klarar livets bakslag, örfilar och hästsparkar? Jag vet inte....kanske för att man måste. När vår äldsta son fick diagnosen infantil autism var det ett hårt slag. Sen kom Joel och livet rullar på. När jag var 34 tänkte jag: nu eller aldrig mer, jag lyckades övertala min sambo, en gång till. Josefin föddes nästan exakt på beräknad dag. Men nånting gick snett, hon slutade andas precis när förlossningsarbetet hade börjat.SKIT HAPPEN`s!!

Ni som har barn kan nog tänka er tomrummet inom mig.....man vet ju så väl vad man blivit "snuvad " på. Sniffa på en nybadad bläbb, eller att förmiddags lura på soffan med bläbben mot bröstkorgen....
 För tre år sen konstaterades det att Jonas led av kronisk njursvikt, enda chansen för honom var transplantation.

Och för två år sedan blev min sambo tvunngen att amputera sitt högra ben. Vad gör man när allt känns nattsvart? Jag har inget universalsvar- bara mitt sätt. Det är , att först lägger jag mig på golvet och gråter tills tårarna är slut, sen reser man sig, sätter näsan i vädret och säger till mej själv: Men snälla du, vad håller du på med? Inser du inte att det kunde vara mycket värre!!! 
Om inte Josefin lämnat oss så hade vi inte haft Joakim idag, och även om Jonas är autistisk så kan han gå själv äta själv, skilja mellan ja o nej. Han är en baddare på att lägga pussel, han känner själv när han behöver gå på toa, och mycket mer, såna grejer som "vanliga" föräldrar tar för givet! Den 25/11 förra året fick han livet åter, han fick en ny njure transplanterad. Det känns också dubbelt, för med den njuren kom vår glädje men naturligtvis någon annans hjärtesorg.

Och om inte Affe bestämt sig för att låta "dom" kapa benet så hade han inte levt idag! En liten intrampad spik i foten resulterade 15 år senare i benröta och blodförgiftning i hela kroppen, det hängde på en skör tråd. Han är ju ändå den samma bara ett halvt ben kortare, det var ju inte huvudet dom tog av!!

Blir han för dum o tjatig är det ju bara att ta benet och ställa det utom räckhåll för homom,HA ,HA!
Det är nog galjhumorn som gör att man orkar. Vad jag vill ha sagt är att man ska vara glad och tacksam för det man har,
och inte snöa in på vad som kunde ha varit, det är meningslöst, bättre att lägga den energin "här och nu"!

Jag är inte en sån människa som måste prata och analysera,vi har inte behövt det, jag är nog ganska fåordig av mig(beroende på sällskapet), jag menar prata med kuratorer, psykologer och stödgrupper. Det har jag avböjt....däremot har jag alltid  haft en öppen famn att krypa in i. Så för mig är prat överreklamerat, handling är mer värt i vår lilla värld..


Min sambos högra ben!?

I dag har jag inte gjort mycket av nytta! Gick upp halv nio för att ge Jonas hans medicin, sen gick jag upp och la´mej igen. Jag lät barnens far ta över rodret. Uppe igen kl tio. Men vädret var  fortfarande lika piss-skit-ap-pest-deprimerande.

Jag gjorde korvsoppa till middag, hjälpte Affe att få dit vägsladden på traktorn, var o hanlade lite nu ikväll. Nu ska jag bara bära in lite ved i pannrummet! Min sambo blev tvungen att amputera sitthögra ben för två år sedan, så han har det lite motigt att gå upp och ner i trappor . Han var tvungen att "kapa" straxt under knät...men han tänker som jag..skam, den som ger sig!!  Han har fortsatt att jobba som rörmokare. Det går ju inte fullt så snabbt som innan, men jobbet blir precis lika bra gjort. Och han har lärt sig köra bil med protesen, en gamal Volvo..automat.

Det är en av anledningarna ( den enda ),till att nya pärlan blev en bil med automat-låda. Själv tycker jag att manuell låda är mycket skojigare.
Om någon undrar varför inte min sjuttonåring finns på bild i min blogg, så beror det på att han uttryckligen har förbjudit mig att lägga ut någon bild på honom, så det får jag väl respektera....om inte annat så för husfridens skull  !!!!!!!!


EN GÅNG LILLEBROR.........ALLTID LILLEBROR!!!!!!!!!

Idag fyller min lillebror 30 år! herregud, jag minns ju som igår när vi band ihop hans strumpbyxor i tårna när han precis hade lärt sig att gå!!  GRATTIS LEFFLING!!

i

Skit samma....



Tårtan var faktiskt en liten besvikelse. Lite haffsig, eller hur! dessutom beställde jag jordgubb.. men fick hallon.
Jag hade gjort det bättre själv! Jag ska se om jag kan hitta lite av mina egentillverkade tårtor, så får ni se att vem som helst hade gjort det bättre och snyggare. Men skit samma, Jonas är glad som en lärka iallafall




Nu när jag ändå har farten uppe, så "slänger jag med en bild på nya pärlan också.



Kolla här, så ser ni att hemmagjort är minst lika bra som köpt....KÖPT ÄR
ÖVERREKLAMERAT.....
jag ska ALDRIG mer köpa en tårta. Jag ska fortsätt-
ningsvis göra dom SJÄLV!!!!!!



Det här är Jonas 20-års tårta.


Jockes 8-års tårta.




Jockes 7-år tårta



    Affes "tårta", den är årslös!

STILIG STUDENT!!!!

Igår Gusum, idag Norrköping. Vår äldsta son tog studenten idag. Jag undrar fortfarande vart alla år tog vägen? Det känns son om det var igår han började skolan. Det var en fin avslutning det också. Klocan ett kom dom ut. Det var blommor och plakat överallt, även dom mentorer Jonas haft  tidgare, på Tamburinen var där för att gratta. Ni kan ju tänka er hur jag fick stålsätta mig . Jonas pappa var också med, och mormor och lillebrorsan förstås. Joel  och student tårtan hämtade jag i Viken kl 15


Snyft....

Igår var jag på skolavslutning i Gusums kyrka.Alla klasserna, 1-6, framförde varsin sommar-sång. Det värsta är att jag inte tål nånting längre. Sedan vi miste vår lilla Josefin för nio år sedan, så är mitt hjärta väldigt lättrört. Det räcker med att barnen i kyrkan sjunger "Den blomstertid nu kommer". Det är nästan lite pinsamt. Men Joakim var duktig. Han hade på sig sina nya "finkläder", han var så stilig, så!
Prästen pratade lite emellan varje framförande, och han önskade barnen ett skönt och varmt sommarlov. Han ville att deras lov skulle bli precis som att trampa i en nylagd koblaja........varmt, och omslutande överalllt.
Personalen sjöng "sin"sång till eleverna, och det hela avslutades med att alla ställde sig upp och sjöng "Du gamla, du fria........då var det nära att det brast för Nilsson.....igen!!!!!
(Hörredu Karina, eller någon annan som vet... går det att "ställa" bilderna upp, eller funkar det bara med" liggande" ???)

jag kan, JAG KAN!!

Här är dom berömda muffinsarna. Utan att skryta...visst är dom snygga? Vad jag däremot kan, och vill skryta över är att jag lyckats klämma in "muffins-bilderna alldeles SJÄLV!  Ingen hjälp från varken sonen (Joel) eller dataexperten Karina.
Nu blir nästa steg att ta en bra bild på Mercan...få in den bilden från kameran i datorn. SKAM DEN SOM GER SIG!!!!!

WOOUUOWW!



Ska försöka att inte pilla på alla knappar, och klicka på måfå.. men å andra sidan
lär jag mej något nytt varje gång jag gör bort mej!! Det bjuder jag den "gråa massan "på

mums!



RÅKADE GÖRA NÅGOT JAG INTE HADE TÄNKT!
Men nu är muffinsbilden tillbaka.

MERCAN ÄR DÖD........LÄNGE LEVE MERCAN!!!!

Idag blev dagen lång. Började som vanligt med att få upp "ungarna ur sängvärmen, och få iväg dom till skolan. Medan jag var med Jocke (minstingen) till taxin så kokade Affe kaffe (jag är en jäkel på att rimma också!). Sen vid åtta, slängde vi in oss i hans gamla volvo och styrde mot Storebro. Bakrunden är den att den 1:a Maj i år "dog" min bästa vän-  min bil. Jag skulle hämta min lillebror, hans fru dataexperten och deras son Kotten. Jag är övertygad om att Karina kastade en förbannelse över min bil (tur att det inte var över mej). Deras husnummer är..13,  och dagen det hände var en fredag. Jag får kanske skylla mej själv, det är ju Jag som har lärt henne. Klockan tio var vi på plats på bilfirman, vi provkörde, och den gick som en dröm. Vi slog till och köpte bilen, en havsblå 200 elegans. När man har kört med manuell växel dagligen i över tre år, är det en utmaning att köra en automat. Det gick faktiskt ganska smärtfritt, jag var bara lite öm i vänsterbenet, som jag trälade upp bakom nacken för att minimera olycksrisken. Vi var hemma igen vid tvåtiden. " Mat i dag"??? Falukorvs-skivor insmetade i senap-och ketchup blandning, riven ost och purjolök ovanpå,......pricken över "i"- ett par dl vispgrädde. Efter maten var jag bara tvungen att åka till hus nr 13, och visa dom Pärlan.  Men det blev ett kort besök, klockan var mycket redan när vi kom, och Jonas måste ta sin avstötningsmedicin mellan 20.30 och 21.00. Nu ska jag sätta mej ner på ändan o bara göra ingenting .  Skulle ni se något fara förbi och bli fullständigt bländade.....så är det bara jag som är ute och "luftar Pärlan!!!!  Tjing Tjong Karamell Stång.

"BRAKE A LEG!!"

Jag sitter här och funderar på hur jag ska få ER att hitta min blogg, när jag nästan inte hittar den själv? Bara jag "blir med bil" igen så ska jag besöka min svägerska-dataexperten Karina. Idag är det höstkallt ute. Nu är i alla fall spellistan för i morgon klar, så jag kan bara säga till mej själv :BRAKE A LEG!!

Långe Jan.....

Oj vad fort tiden springer iväg. Muffisarna jag bakade till skolförsäljningen (20 st) blev sålda under loppet av 15 min. Dom här två veckorna som är kvar av vårterminen är det fulltecknat varenda dag. Ikväll är det Kulturkväll i Gusums skola kl 17-20. Ettorna har gjort modeller av kända byggnadsverk, jag vet redan att jag kommer att få se fyren långe Jan, det ska bli spännande.Nästa vecka är det student tider, vår 20-åring går ur skolan för gott. Efter sommarlovet börjar han jobba på ett dagcenter här i närheten. Nu ska jag finputsa veckans spel-lista. ha´de´bra!

RSS 2.0